KOOKWORKSHOP

Koken is genieten. Samen gezellig lekker eten en drinken. Smaken leren combineren van groenten, vlees, vis en kruiden.
Koken is creëren. Iets nieuws en moois maken. Met verse ingrediënten, helder water, vuur en vlammen, glanzende pannen en glimmende messen. Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of een uitje met familie of vrienden een kookworkshop is het ideale actieve groepsuitje voor iedereen.

De workshops van Ede aan de KOOK bestaan uit 4 gangen menu’s met verschillende hoofdthema’s. Bij het ontvangst staat er brood met boter, pesto en tapenade klaar voor de eerste trek. Na een korte uitleg over de ingrediënten en gerechten worden de schorten uitgedeeld en kan men aan de slag. Een workshop duurt ongeveer 4 uur. In de eerste 2 uur maakt u kennis met de ingrediënten en gaat u de gerechten voorbereiden. Vervolgens gaat u van de zelfgemaakte gerechten genieten aan een sfeervolle gedekte tafel.

SOORTEN

Ede aan de KOOK biedt de volgende workshops aan:

  • 4-gangen seizoen menu, koken met regionale seizoen producten
  • Italiaanse workshop, meer dan alleen pizza en pasta
  • Moleculair koken, vernieuwend en spannend
  • Koken met bier, iedere gang bereid met één speciale biersoort
  • Vegetarische workshop, om hiervan te genieten hoef je geen vegetariër te zijn
  • Koken volgens de Vincent van Gogh smaakprofielen
  • Happa's, allemaal heerlijke verrassende hapjes stijlvol gepresenteerd
  • Workshop op maat, een kookworkshop op maat gemaakt naar uw wensen

PRIJZEN

De workshops van Ede aan de KOOK bestaan uit 4 gangen menu’s.

De kosten van een workshop zijn vanaf €57,50 ,- per persoon, met een minimum van 12 personen t/m 30 personen.

Reserveer Kookworkshop

Bereken het volgende: 4 plus 8.