EDE AAN DE KOOKCLUB

Ede aan de kook organiseert regelmatig een kookworkshop op inschrijving. Dit houdt in dat je alleen, met een vriend of vriendin of een klein groepje je opgeeft om een culinaire avond te beleven. Je gaat aan de slag met bijzondere gerechten en recepten waarvan je vervolgens gezamenlijk van kan genieten. Je kan je opgeven voor één of meerdere avonden.

Alle workshops zijn 4 gangen. De kosten, inclusief drank zijn € 60,-. Daar zit bij in, koffie, thee, alle frisdranken, bier en onze wijnen. De avond begint om 18.00 uur en zal tot 22.00 uur duren.

Agenda

Maandag 10 september: culinair nazomeren met cocktailsVandaag halen we de zomer terug naar de keuken door een exotisch menu te maken van heerlijke tropische ingrediënten. Verfrissende cocktails kunnen hierbij niet ontbreken met en zonder alcohol.

Maandag 12 november: Fingerfood workshop (veel verschillende kleine culinaire gerechtjes) De naam zegt het al, eten met je vingers. We maken verschillende culinaire hapjes die je kan eten zonder bestek. Ideaal om ideeën op te doen voor de feestdagen zodat je lekkere mooie hapjes kan serveren die niet eindigen op je jurk of blouse.

Maandag 8 oktober: kookworkshop Herfst De herfst is altijd een moment om de menukaart aan te passen. Een variëteit aan paddenstoelen komen tevoorschijn, de bessen maken plaats voor appels en peren in alle soorten. En niet te vergeten er is weer een royaal aanbod van wild. Genoeg inspiratie voor een leuke smaakvolle workshop.

 

Reserveer Kookclub

Wat is de som van 9 en 6?